bericht van de verkoop adressen

Beste hengelsport liefhebbers

De winter is achter de rug, de eerste lente dag heeft zich aangekondigd, het materiaal is nagekeken, met andere woorden laat het seizoen maar beginnen.

Zo denken ook onze verkoopadressen er over, zo is er bij Tryo in Eeklo aanstaande weekend zaterdag 17 en zondag 18 maart weer de jaarlijkse open deurdagen met promoties en kortingen.

Het T’ Loze vissertje in Zelzate heropent aanstaand weekend 16, 17, 18 maart de verbouwde winkel en verdubbelt hiermee de verkoop ruimte van 475m² naar 1000 m².  En dan hebben we Hengelsport Hamelink. Ik ben hier zaterdag 10 maart geweest en ook hier zijn ze met een  kleine verbouwing bezig. door het aanpassen van de verlichting aan de huidige normen lijkt de winkel groter en zeker aantrekkelijker, en natuurlijk is Kees, nel en Jan kees met hun team weer aanwezig op de Visma in Rotterdam aan het eind van de maand. Dus beste hengelsporter ontbreekt er nog iets aan de uitrusting breng gerust een bezoek aan één van de verkoopadressen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.