Berichten

Beste Leden

De jaarlijkse  feestavond met de prijs uitreiking van de club competitie wordt dit jaar gehouden op zaterdag dd. 19 oktober 2019 verdere informatie volgt per mail.

Beste Hengelsport leden aanstaande zaterdag 6 april start de clubcompetitie weer voor het seizoen 2019. Hierdoor zijn de nummers vanaf 20 t/m 70 niet beschikbaar om vrij te vissen. Graag hier rekening mee te houden. nummers 1 t/m 20 en het Isabellakanaal is wel vrij te vissen!

Met vriendelijke groet Het Bestuur.

Beste Leden

De jaarlijkse  feestavond met de prijs uitreiking van de club competitie wordt jaar gehouden op dd. 20 oktober 2018 verdere informatie volgt per mail.

______________________________________________________________

 

Beste leden

Hierbij melden het bestuur dat donderdag 16 augustus geheel onverwacht ons bestuurslid Roger Helsens is overleden. Roger mocht helaas maar 61 jaar worden. We wensen zijn familie veel sterkte toe met dit verlies

______________________________________________________________

Beste hengelsport liefhebbers

De winter is achter de rug, de eerste lente dag heeft zich aangekondigd, het materiaal is nagekeken, met andere woorden laat het seizoen maar beginnen.

Zo denken ook onze verkoopadressen er over, zo is er bij Tryo in Eeklo aanstaand weekend zaterdag 17 en zondag 18 maart weer de jaarlijkse open deurdagen met promoties en kortingen

Het T’ Loze vissertje in Zelzate heropent aanstaand weekend 16, 17, 18 maart de verbouwde winkel en verdubbelt hiermee de verkoop ruimte van 475m² naar 1000 m².

En dan hebben we Hengelsport Hamelink. Ik ben hier zaterdag 10 maart geweest en ook hier zijn ze met een kleine verbouwing bezig. door het aanpassen van de verlichting aan de huidige normen lijkt de winkel groter en zeker aantrekkelijker, en natuurlijk is Kees, Nel en Jan-kees met hun team weer aanwezig op de Visma in Rotterdam aan het eind van de maand.

Dus beste hengelsporter ontbreekt er nog iets aan de uitrusting breng gerust een bezoek aan één van de verkoopadressen.

Het kaartje met de looprechten is toegevoegd aan de pagina downloads, waar de zwarte blokjes staan is het toegestaan om te vissen.

Indien er een onduidelijkheid is over de loop en visrechten stuur een mailtje naar info@hsvgophilippine.nl

Beste Leden

De huidige voorziter Maurits van de Walle heeft besloten om zijn bestuursfunctie vanaf 1 januari 2018 te beëindigen, door deze beslissing is er een bestuursfunctie vrijgekomen.

Indien er leden zijn die lid willen worden van het bestuur dienen zich schriftelijk aan te melden bij de secretaris info@hsvgophilippine.nl of Weststraat 41 4553 AH Philippine. De bestuursverkiezing is tijdens de algemene ledenvergadering op 16 december in Café Marinet.

Beste belangstellende

na een update van de vorige website was er geen layout meer te zien alleen een logo van een PDF file. In overleg met de beheerder is er besloten om een gehele nieuwe website te bouwen met een nieuw softwareprogramma.

Het zal nog wel even duren voor dat de site weer geheel is opgebouwd maar we proberen de belangrijkste items zo snel mogelijk weer online te zetten.

Het bestuur